Er boksene vanntette?

24.04.2006 @ 11:47
Torgeir tar en titt.jpg
Det utstyret som må lagres tørt og samtidig være lett tilgjengelig skal pakkes i vanntette trekasser. Kassene er også senger. De er laget på bestilling av tysk-peruaneren Jan-Eric Heldt Leon. Da han viste frem prototypen for noen uker siden insisterte han på at de ville både være være vanntette og støtsikre.

Den første leveranse av bokser kom lørdag morgen, og de så ikke bra ut. Balsakassene var fortsatt klissete av fersk lakk, og vi trengte ikke lange titten før vi bestemte oss for ikke å godkjenne dem. Det manglet skinner på undersiden og et par lag til med lakk.
Vi trenger kassene snart, nå er det på tide å begynne pakkingen! Jan-Eric lovde at de skulle komme fiks ferdige neste morgen.

Han kom som lovet søndag.


Boksene ble veldig fine de! Om de er vanntette, får vi først vite etter en tre ukers tid.

Noen av kassene ble båret opp i hytta og satt på plass. Sengene blir gode og brede! Oppå boksene legges tykke sivmatter som madrasser.

Torgeir

Kommentarer:
Postet av: Hans Kr.

Hei Torgeir.Snakker du om tre reelle uker, eller tre uker til sjs?Hvis det er det siste vil vel det vre litt sent oppdage om kassene er vanntett, vil det ikke?Og hva gjr dere i s tilfelle?Det vil vel da bety en utsettelse av starten.

24.04.2006 @ 13:16
URL: http://magnor.nettblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1164091
hits