Vindstille badedag

20.06.2006 @ 07:39
Ny badedag
I dag er det absolutt vindstille for første gang siden seilasen startet for 51 dager siden. Vi kaster de få klærne vi har på oss, stuper fra flåtekanten og legger på svøm i det store havet. Merker at kondisjonen ikke er som den skal når jeg hiver etter pusten etter 200 meters svømming.

Med øynene åpne under vann ser jeg dolfinene svømme i formasjon under meg. Og jeg behøver ikke være redd for å bli fraseilt. Jeg må faktisk snu og svømme tilbake til flåten. Der sitter Anders og såper seg inn, mens Olav svømmer under flåten med undervannskamera. På dekk stusser Roberto skjegget.

Bjarne sover, og Øyvin leser.

Seilene henger omtrent som klesvasken, det finnes ikke bevegelse i lufta. Sjøen er ikke blikkstille, men sammenlignet forholdene under kulingene vi har hatt er det som å gå på fast grunn. Merker knapt at flåten gynger.

En dag som dette er helt herlig, men en uke vil nok tære på tålmodigheten vår. Håper på mer vind snart. Uten vind følger vi havstrømmen, som nå vil ha oss litt for mye rett sør.
 

Torgeir

Kommentarer:
Postet av: shaun henrik matheson

Hallo dudes!Fantastisk å følge ferden deres over stillehavet! Fine bilder, og jaggu skriver dere godt også. Er selvfølgelig en smule bitter. Hvem av dere var det som glemte å ringe meg når mannskapet skulle settes??? Stay safe, og ikke glem white tips'a. De er skumle har jeg hørt...MvhShaun Henrik Matheson:-)

20.06.2006 @ 11:46
Postet av: Astrid

Gratulerer så mye med dagen som var, Olav! Det er spennende å følge med på turen :) Hils flygefiskene ;)

20.06.2006 @ 13:10
Postet av: Elleville Presseløs

Hei igjen! Ja, dere er flinke til å feire, og nå nærmer det seg St Hans. I iveren etter tradisjonell markering: La oss ikke lese at dere har tenkt å tenne St Hansbål på flåten - da får vi neppe høre mer fra livet på Tangaora!Ha en fortsatt fin tur, med klar himmel og klare tanker! Hilsen en tante fra Lillestrøm.

22.06.2006 @ 08:25

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1493738
hits