Vi er et flytende rev!

19.05.2006 @ 10:12
TORGEIR SNORKLER.jpg
Vannet er krystallklart og sikten er god. Jeg svømmer under flåten for
første gang. Hjertet slår fortere, og jeg glemmer å puste. Overalt rundt meg svømmer de store fiskene som jeg har forsøkt å få på kroken hver dag.


Fiskene ble kalt dolfiner i boka om Kon-Tiki, men det spanske navnet er
dorado. Om natta ser jeg flere titalls av dem, når jeg lyser i vannet med lykta. De følger etter oss, eller de bare bor her. For hver gang vi bader blir de mer nærgående. Nå har jeg maske og ser at de meterlange fiskene kommer mot meg, et ganske overveldende syn, de svinger seg rundt sin egen akse og vender flatsiden opp mot havflata, pisker med halefinna en gang og vips så er de flere meter under meg. Doradoene i overflata surfer på bølgene ved å slå ut sidefinnene og la vannet føre dem bortover. De kommer mot meg med korte rykk. Jeg gjør en armbevegelse. De er ikke redde. Hva blir det neste?

Etter nesten en time i vannet klatrer jeg opp på flåten igjen, og tenker at det er best på dekk. Men godt å ha en slik vidunderlig kjeller. Svømme i eget akvarium. Forandring fryder.

Torgeir


Kommentarer:
Postet av: Tove, Hans, Odd Andre, Johannes og Thor Olav

Hei TorgeirVi flger spente med p turen nesten daglig. Det ser spennende ut med dykking, men hper du har p deg line.... Lykke til videre p ferden.Hilsen fra Molde

19.05.2006 @ 19:30

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1307984
hits