Dagligliv i Base Camp

13.02.2006 @ 12:06
Er husvertene Derek og Lisa i ferd med å bli lei av oss etter en måneds husokkupasjon?

- Fisk og gjester lukter etter tre dager, sier Olav til husvertene våre, en morgen vi står i kø foran kjøleskapet. Dere må da være lei av oss nå, legger han til spørrende.

Anders, Olav og husvert Lisa slapper av i Tangaroa Base Camp
Anders, Olav og husvert Lisa slapper av i Tangaroa Base Camp.

Hver morgen Lisa kommer inn på kjøkkenet sitter jeg der med bøkene mine og nytrukken kaffe. Hun er alltid like hyggelig og blid. Vi sier at vi har det bra til hverandre, og at vi har sovet godt. Jeg nevner gresshoppeinvasjon på badet og at en av de gale bikkjene hoppet opp i senga og vekte meg, igjen.

Base Camp hos Derek og Lisa brukes ogs som mtested for presse og hjelpere
Base Camp hos Derek og Lisa brukes også som møtested for presse og hjelpere.

Lisa spør om jeg skal ha noe, hun skal handle senere på dagen. Jeg gir henne en liste og får varene og kvitteringen senere. Vi er så dus at det hender Lisa eller mannen Derek kommer inn på rommet mitt når jeg sover for å sjekke e-posten, ettersom jeg bor på kontoret.

– Hei Lisa, sier Anders, gjerne i underbuksa, og gir henne en galant klem som han pleier hver gang han møter noen. Anders står opp litt senere enn meg, fordi han hopper over frokosten. Men det hender han våkner tidlig, tar fram fotoapparat og mac’en opp i senga for å laste inn de siste hundre bildene fra dagen i forveien.

Slik er han beredt til nye fotooppgaver når han trer ut av soverommet klokka 8. På den tiden går gjerne Derek en tur med bikkjene før han kjører til direktørjobben i firmaet som sponser oss med materialer og transport. Før han går pleier han å si at hans privatsjåfør vil hente oss når vi vil, han ber oss stikke innom kontoret for å sjekke framgangen med søknader og ta noen telefoner.

– Skal vi grille i hagen i kveld, spør Lisa, og så blir ekteparet enige om det.

Jeg og Anders er lykkelige statister. Selvsagt skal vi grille! Dette er jo Tangaroa Base Camp, og her er Lisa sjefen. Olav går glipp av planleggingen, han kommer alltid sist ut av soverommet, løper rett i bassenget, og spiser en frokost jeg ikke ble anbefalt da jeg studerte på Idrettshøgskolen.

Derek Lamb disker opp med middag fra grillen i patioen
Derek Lamb disker opp med middag fra grillen i patioen.

Lisa kommenterer dietten som hans mor trolig har gjort tusen ganger. Når vi ikke er i skogen eller på elva er huset til ekteparet Lamb vårt møtelokale, treningsstudio og utstyrslager. Vi har pakket oss ut og kommet hjem mange ganger den siste måneden, gjerne med masse skitne klær og sko og kakkelakker i ryggsekken. En stor takk til Lisa og Derek som har holdt ut med oss.

Hvard og Olav i stua som alltid er avkjlt om kveldene
Håvard og Olav i stua som alltid er avkjølt om kveldene.

De andre i Tangaroa vil møte dem i Peru. Der blir de æresgjester.

Torgeir

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/744521
hits