Nå er Tangaroa-gjengen komplett!

10.04.2006 @ 08:31

Vi i Tangaroa er veldig fornøyde med valget av sjettemann på flåten! Valget falt på 43-årige Roberto Sala. Roberto har lang fartstid i den peruanske marinen, men de siste 14 årene har han jobbet utenfor marinen. Inntil denne uka har han jobbet som ekspert på anti-korrupsjonsarbeid i den peruanske staten.
Tangaroa har fått anbefalt Roberto fra øverste hold i marinen, og nå er Roberto også godkjent av Tangaroa-gutta etter flere intervjurunder og sosialt samvær.
Blant familie og vennene i marinen, kalles Roberto "El Chino", kineseren, fordi peruanerne synes han har smale øyne. Han snakker engelsk og har lang erfaring på havet og kjenner til endel astronavigasjon. Dette blir hans hovedsyssel på flåten.
Sitat fra Anders da han så Roberto for første gang: 
"Det er ett stort problem med å ha deg som sjettemann; klærne vi fikk med fra Norge til peruaneren, passer ikke!". Roberto er nemlig en av de største gutta på flåten, og slett ikke en liten peruaner størrelse medium!
Denne uka har Roberto vært gjennom intervjuer og tester, de siste to dagene har han arbeidet som sjettemann og flåtearbeider. El Chino har vist seg som en praktisk mann: Han har knytt hyttevegger og bambusgulv, og hjulpet til med tak-konstruksjonen. Roberto er ivrig og positiv, og har et rolig og behagelig vesen. I tillegg er han veldig nyttig for Tangaroa, fordi han er den eneste som snakker flytende spansk. Det er heller ikke dumt at han har bil - det er ofte mye som skal hentes og fikses nå under byggeprosessen.
Selvl sier Roberto at han er glad for aa kunne legge vekk alt papirarbeid og forlate kontorpulten i noen måneder, og heller få brukt kroppen skikkelig og hodet på en annen måte enn før.
Det eneste flåtemedlemmet som mangler nå, er en papegøye! Det fikser vi like før avreise!
Torgeir.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1082656
hits