- Dette blir det flåte av

08.02.2006 @ 09:47
Dette blir det flåte av Depot i Maseca

Vi er ganske slitne etter fløtingen. Olav har magetrøbbel og jeg er litt forkjøla. Anders er mest pigg av oss, han kan ikke gjenta mange nok ganger hvor lettet han er for at alt gikk bra. En stor byrde er borte fra skuldrene nå som alle de store stokkene ligger trygt forvart i vårt bevoktede depot.

I det jeg ankommer depotet og ser alt materialet som en forvokst fyrstikkhaug tenker jeg: En dag skal dette bli en vakker farkost! Men først må vi bytte ut et par av stokkene.

Før fløtingen la vi nemlig merke til at to av stokkene lå dypere i vannet enn de andre 10. Dette var et av samtaleemnene på flåten. De tørreste balsastokkene består av én del ren ved og én del vann.

Vannkjerne

Men noen trær har ulik grad av vannkjærne, eller "corazon de agua" som de sier her, noe som enkelt fortalt betyr at de består av en del ved og opp til tre deler vann. Planen er å skifte dem ut med reservetrær som vi fraktet med bil fra plantasjen, eller med helt nye kjempetrær som vår sponsor i Ecuador plukker ut for oss.


Torgeir


Kommentarer:
Postet av: Kelpie

Dette er kjempespennende å følge med på! Ser at oppmerksomheten rundt Tangaroa er betraktelig større utenfor Norges grenser. Men det er vel Norge i et nøtteskall..Tvi-tvi..(:

08.02.2006 @ 11:02
Postet av: Ron

Kanskje det skyldes at de er i Ecuador og ikke i Norge?

08.02.2006 @ 20:11

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/717212
hits