Seilet på reparasjon

06.05.2006 @ 09:15
Broken.JPG
Da jeg kom ut av hytta for å ta et morgenbad, sleit Bjarne og Øyvin med kursen. Seilet flagret vilt på framdekket, og vi bakket mot øst. Jeg ble beordra med i jibbinga og skulle dra seilet bakover på babord side da råa knakk med et langsomt brak.

– Var det jeg som gjorde det? spurte jeg Bjarne. Kapteinen så opp på råa, dro på det og sa til min lettelse at nei, - jeg så at den var litt bøyd til morran. Lyden av bambus som knuses fikk Anders ut av hytta med filmkamera. Minuttet senere var Olav våken, og ute på dekk. – Hva skjer?

Aldri så galt. Bjarne tok det hele med ro. Vi fant fram reservebambus og forsterket den nye råa med hardved fra Ecuador. Mens Bjarne surra råa gjorde Olav unna et halvtimes dykk under flåten. Anders filmet med Olavs dykk med kamera festet til en spesiallaget bambusrigg som han senket ned fra siden. Noen timer senere var seilet oppe og kursen igjen satt mot vest.

Torgeir

Kommentarer:
Postet av: Jon Sørland, Firdaposten, Florø

God dag flåtefararar!Skvatt då eg las om dei tre guardaborda som knakk så tidleg på ferda. For de treng vel alle når de skal styre mellom land om eit par -tre mnd tid. Ver taktiske og sparsome med senkekjølane dersom det viser seg at dei er for svake. Lykke til Torgeir med mannskap! Følgjer med rapportane frå Stillehavet kvar dag.JON

06.05.2006 @ 23:07
URL: http://www.firdaposten.no
Postet av: Pepe

Son cosas que pasan en el viaje , seguro que con le buen tiempo de hoy podran arreglarlo bien. Bueno les sigo deseando buena travesia. Yo les estoy siguiendo al dia. Pepe desde Oslo .

07.05.2006 @ 11:12
Postet av: Hola Chicos del Tangaroa

Hola a todos los espero que no se presenten mas problemas con la vela y la guaras. Tambien espero que consigan mejor pesca para que Chino les pueda preparar un rico Cebiche.Saludos para todos de Dani + Lilly

07.05.2006 @ 19:24
Postet av: Mike, Hilde, Bjorn Hayden, Jon Kristian, Kjell Camden

Torgeir,Hope today brings good sailing. Enjoying your adventure daily. Camden wants to see more pictures of fish and to know if you have encountered any sharks?

08.05.2006 @ 05:04
Postet av: Ingar Storfjell

Ønsker å bruke ferske bilder i Aftenposten. Bildene på nettet har for dårlig oppløsning. Er det mulig å få høyoppløselige versjoner av dagens tre bilder: ødelagt rå på dekk, splintret bambuspåler og Bjerne som fixer riggen ?!MVH BildedeskAftenposten (foto@aftenposten.no)

08.05.2006 @ 15:47

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1232648
hits