Ta turen til Lima og Miraflores

04.03.2006 @ 01:09

Miraflores er en behagelig bydel med alt du trenger i nrheten
Mange har spurt oss hvor de kan bo og hva de kan gjøre i Lima når de kommer for å besøke oss i april. Vi ber dem skrive hvor mye de vil bruke på hotell, og så sender vi dem til noen hoteller vi har testet i de mest turistvennlige bydelene. Derfra er det kort vei til gamlebyen med arkitekturen og alle museene. De mest vågale kan oppleve kysten og Lima fra luften, ved å ta et kurs i paragliding. 
De jordnære vil få en nesten like flott opplevelse ved å spasere kyststien langs klippekanten i Miraflores. Til dem som har mye penger anbefaler vi hoteller i øverste prisklasse i dette området, men de aller fleste europeere som besøker Lima velger de billige hotellene, og de er slett ikke verst. Jeg levde har selv greid meg bra tre uker i Peru med totalforbruk på under tusenlappen. Det er ikke hotellstandarden som avgjør om du får et fint opphold, men din lærelyst og din evne til å finne morsomme og interessante steder. Ønsker du velbehag og komfort, anbefaler vi et område i Miraflores som kalles Larcomar. 
Der kan du bo på hotell med super havutsikt for 250 dollar natta, spasere ned til de populære restaurantene på klippekanten, se på solnedgangen mens du nyter nasjonaldrinken Pisco. Eller du kan gå helt bananas og bo på Park hotell noen steinkast lengre unna, hvor du får alt et femstjernes hotell kan oppdrive av luksus. 

   
Derfra til La Punta hvor vi betaler 10 dollar for rommet på Sjøkrigsskolen må du reise 35 minutter nordover i taxi, noe som vil koste deg omtrent 40 kroner, avhengig av prutelysten. Noen av Tangaroas familiemedlemmer vil bo enda lengre sør enn Miraflores, i bydelen Barranco. Der vil de bo helt ute på klippene i en 100 år gammel villa, totalt skjermet fra byens larm og leven. Second Home Peru har vertene kalt villaen, og stedet er kjent for å huse bohemer og kunstinteresserte turister som gjerne tar livet med ro om dagene, for å løpe fra bar til bar om nettene. Bohemene må vike de tre siste ukene i april, for nordmennene okkuperer 4 av de 5 store rommene i villaen.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/856225
hits