Søndag 30. april

01.05.2006 @ 11:35
BjarneOlavSpiser
Etter en dag med lite vind, rydding og ustødige sjøbein fikk vi lønn for alt strevet de siste par årene. Vinden kom i natt. Olav foreslo seiling under vaktskiftet, men vi ble enige om en dags kursing før nattseiling. Men så snart det grydde av dag dro Bjarne og Øyvin oss ut for å dra opp storseil og toppseil. En utrolig følelse å se seilene fylles med vind, og kjenne flåten akselerere. En times justeringer med senkekjølene, og så satt kursen resten av dagen.

Vi noterer nyttige erfaringer for plassering av kjølene, og seiler jevnt over 2,5 knop med vind fra siden og til og med en liten vinkel skrått inn forfra. Det går rett vest, og hele mannskapet er i strålende humør. Mens flåten seiler flytter vi reservematerialer, rydder på plass matrasjoner, trener og fisker. Den tredje dagen på sjøen må kalles en perfekt dag.

Torgeir


Kommentarer:
Postet av: Ida Kvernsjöli

HejKul att följa er från ett vårvarmt Stockholm. Härligt att se att brödbak pågår även till havs, Stora lyckönskningar! / Ida Kvernsjöli med rötter i Vanvikan, Trondheim.

01.05.2006 @ 13:25
URL: http://www.forskolekock.se
Postet av: Hans Kr.

God tur.Håper at problemet med de vanntette oppbevaringskassene ordner seg. Trist å vente i 3 uker før dere ser om de virker.

01.05.2006 @ 13:48
URL: http://magnor.nettblogg.no
Postet av: Beate Bjørge

Hei til alle guttene,Det gleder meg at alt ser ut til å fungere så bra. Dette fortjener dere. Det er utrolig moro å koble seg på om morgenen for å se om det har kommet inn noe ny informasjon. Dette er et verktøy Thor Heyerdahl ikke hadde på sin Kon-Tiki ekspedisjon.Lykket til, stå på. Tenker på dere og krysser fingrer og tær. Mvh Beate

01.05.2006 @ 14:57
URL: http://www.heyerdahl-institute.no
Postet av: Elin Kjølgård

Lykke til!Alle her hjemme på Lillehammer snakker om dere og ønsker dere alt godt! Misunner dere solen, da det laver ned snø i "ålsbygda" i dag. Krysser alt jeg har. Mvh Elin

01.05.2006 @ 21:59
Postet av: ivan

Hi Guys!I'm happy for you, because you've got an opportunity to check your body. It's difficult and very dangerous trip and I appreciate very much to be with you....Good Luck, I suppose, you are really need it.If it's possible, try to write the most interesting things in English also. Please.

02.05.2006 @ 11:12
URL: http://vanyata.blogspot.com
Postet av: Gorm Lund

Takk for sist, og fordraget dere holdt i Travellers' Club. Sender dere alle en hilsen og lykkeønskning på ferden. Hilsningen kommer fra alle gutta i Travellers' Club, Oslo, hvor Thor Heyerdahl var medlem og æresmedlem.Vi kommer til å følge dere på internett.God Tur!Travellers' Club.

02.05.2006 @ 13:36
Postet av: Paco

Olavdont forget to eat fish with potatoes.Paco

03.05.2006 @ 02:00
Postet av: Jon Sørland, Firdaposten, Florø

God dag flåtefararar!Skvatt då eg las om dei tre guardaborda som knakk så tidleg på ferda. For de treng vel alle når de skal styre mellom land om eit par - tre mnd tid. Ver taktiske og sparsome med senkekjølane dersom det viser seg at dei er for svake. Lykke til Torgeir med mannskap! Følgjer med rapportane frå Stillehavet kvar dag.JON

06.05.2006 @ 23:00
URL: http://www.firdaposten.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1203676
hits